Kamp

Scoutskamp Bütgenbach

Dit jaar vindt het kamp plaats Bütgenbach, een dorp gelegen in de provincie Luik, gelegen in de Belgische oostkantons.

Onderaan deze pagina kan u ook nog eens het inschrijvingsformulier terugvinden door op de knop te klikken.

DATUM

Het ledenkamp gaat door van dinsdag 30 juli tot en met donderdag 8 augustus. Duid deze periode alvast met stip aan in jullie agenda!

BAGAGE

Vragen ivm wat er moet worden meegebracht op kamp en wat niet? Bekijk hiervoor het speciale “Kampkompas” waarin alles staat wat je moet meenemen!

VERTREK EN AANKOMST

De exacte tijdstippen van vetrek en aankomst vind je terug in het inschrijvingsformulier en het kampkompas, beide vanonder terug te vinden!

LOCATIE

Het adres (van de boer) voor
briefverkeer is:
Sourbrodter Straẞe 1
4750 Weyvertz-Bütgenbach

Voor bezoekdag is het juiste adres:
Hohlweg 2
4750 Berg-Bütgenbach

Inschrijvingsbrief kamp

De inschrijvingsbrief voor kamp 2019 in Bütgenbach kan je terugvinden door op de knop hieronder te klikken. Alle vertrekdata staan hierin ook vermeld.

Kampkompas

Geen idee wat mee te nemen op kamp? En wat zijn de do’s en dont’s op zo een kamp? Wat mag ik zeker niet vergeten? En hoe kon ik ook alweer de leiding bereiken?
Dit vind je allemaal terug in het kampkompas!

Inschrijvingsformulier BBQ

Tijdens de bezoekdag op zondag 4 augustus gaan we jullie natuurlijk niet met honger terug naar huis laten vertrekken. Geniet van een heerlijke barbecue speciaal gemaakt door de KWAP en keukenploeg!
Voor de scoutsleden mee op kamp, zit de barbecue al automatisch in het kampgeld, deze dien je dus niet nog eens in te schrijven.