Kamp

Scoutskamp Elsenborn

Dit jaar vindt het kamp plaats in Elsenborn, een dorp gelegen in de gemeente Butchenbach, gelegen in de Belgische oostkantons.

DATUM

Het ledenkamp gaat door van dinsdag 30 juli tot en met donderdag 8 augustus. Duid deze periode alvast met stip aan in jullie agenda!

BAGAGE

Vragen ivm wat er moet worden meegebracht op kamp en wat niet? Bekijk hiervoor het speciale “Kampkompas” waarin alles staat wat je moet meenemen! Dit kompas kan je begin juli vinden door bovenaan op ‘nieuws’ te klikken.

VERTREK EN AANKOMST

De exacte tijdstippen van vetrek en aankomst terug aan de scoutslokalen te Beringen-Mijn worden eind juni meegedeeld.

LOCATIE

Het exacte adres wordt ook eind juni meegedeeld, zodat brieven correct verzonden kunnen worden en niemand verloren rijdt op weg naar de bezoekdag.